100% pure mineralen

Greet Hoedeman, eigenaresse van Beauty Injection, mag zich dé minerale make-up specialist van Nederland noemen. Een langgekoesterde wens gaat voor haar in vervulling nu ze haar eigen minerale make-up lijn kan introduceren. Haar wens was om de aller-zuiverste minerale make-up te ontwikkelen die technologisch mogelijk was en zij is hierin geslaagd! beMineral® bevat dan ook maar 3 hoogwaardige ingrediënten: Mica, IJzeroxide en Titaniumdioxide. Titaniumdioxide heeft naast  de verzorgende werking ook een SPF 15, waardoor de huid direct beschermd is tegen de schadelijke invloeden van UVA en UVB straling


Assortiment

De lijn omvat een prachtige serie van natuurlijke minerale Foundations, Concealers, Beauty Glow Veil, Eyeshadows, Lipgloss, Lipliners, Jumbo lipstick pencils, Bronzers, Blushers, Highlighters, Mascara, LashExtender en prachtige oogpotloden. Een schitterende serie producten voor een optimaal “feel and look good” effect. Stuk voor stuk intense kleuren in zowel trendy als tijdloze nuances, die bovendien onderling gemengd kunnen worden voor een geheel persoonlijke look op maat.

Kennismaken met beMineral

Voor die klanten die nog weinig tot geen ervaring hebben met minerale make-up, is de Start Today Kit een echte uitkomst. De starter kit is er in de acht foundation kleuren te krijgen. De kit bevat een foundation, Beauty Glow Veil en een kwast zodat de klant direct kan beginnen. De kit wordt verkocht voor € 59,75. Uit onze ervaring weten we dat starterkits er voor zorgen dat klanten op een eenvoudige manier kunnen beginnen. Wanneer zij eenmaal kennis gemaakt hebben met minerale make-up, heeft u er gegarandeerd een trouwe en vooral enthousiaste klant bij. Later verkoopt u dan de grote losse verpakkingen.


Starten met beMineral

Iedere saloneigenaar weet dat de grootste winst uit de verkoop van producten komt. Minerale make-up is een product dat zichzelf verkoopt. beMineral® make-up maakt “hebberig”! Zoals we al aangaven is onze foundation zo puur dat het direct vrijwel na elke behandeling aangebracht kan worden. Salons die met minerale make-up werken ‘remineraliseren’ de huid dan ook standaard na een behandeling.


Zo verlaat uw klant met een mooie en vooral natuurlijke make-up de salon en zijn alle eventuele oneffenheden na de behandeling direct verminderd of onzichtbaar. Dit is een mooi verkoopmoment om de klant kennis te laten maken met de foundations en eventueel andere producten. TIP: Breng zelf de foundation aan op een helft van het gezicht van de klant. Laat de klant zelf direct hierna foundation op de andere kant van het gezicht aanbrengen. Ze zal versteld staan hoe snel dit gaat en hoe eenvoudig dit is. Met of zonder foundation is een groot verschil. De huid ziet er stralend uit met de foundation van beMineral®. 


 


Contactformulier