Het Spaanse cosmeticahuis Casmara ontwikkelt al vele jaren hoogwaardige producten op het gebied van huidverzorging. De producten worden wereldwijd in inmiddels 44  landen verkocht.  Het bedrijf beschikt over een eigen laboratorium, waardoor ze zelf kunnen zorgen voor de productie en distributie van deze hoogwaardige cosmeticalijn. De unieke alginaatmaskers vormen de kern van het assortiment, maar ook bijzondere behandelingen en ampullen worden zeer succesvol door veel salons in Nederland gebruikt. 


Met welk merk u nu ook werkt, Casmara kan voor een enorme upgrading van uw salon zorgen. Het grote voordeel van het werken met deze lijn is dat het met ieder merk gecombineerd kan worden. De resultaten zijn spectaculair en ook voor de klant direct voel- en zichtbaar!  U kunt de producten in kleine aantallen bestellen en dat maakt het gemakkelijk om met Casmara te gaan starten. Er is dus geen sprake van een starterorder of minimale afname.


Assortiment

Alginaat maskers

De kracht van deze maskers zit in het feit dat ze het hele gezicht bedekken. Doordat de maskers vloeibaar aangebracht worden, kun je ook de gevoelige en moeilijk te bereiken zones rondom de ogen en mond behandelen, iets dat met andere maskers niet mogelijk is. De algen in de maskers zijn 10 keer rijker aan oligo-elementen dan vergelijkbare plantaardige stoffen en de bruine algen bevatten een grote hoeveelheid polysachariden die het vermogen hebben vocht te absorberen. De alginaatmaskers zijn een perfecte aansluiting op een peeling, vanwege de lage temperatuur. De huid wordt meteen gekalmeerd. Hierdoor kan het na elke behandeling toegepast worden. 


Complete behandelingen

Het assortiment bestaat uit complete luxe behandelingen. De Treatments bestaan uit een  reiniging peeling, ampul, massage medium, een alginaatmasker en ter afsluiting een aangepaste verzorgingscrème. De uitgebalanceerde samenstelling van de behandelingen bieden diepgaande resultaten.


Ampullen

Met de ampullenlijn kunt u de behandeling nog meer kracht geven. De producten kunnen zowel manueel als via ionthoforese worden aangebracht. Uiteraard zijn de ampullen vrij van minerale oliën. Glycerine en propyleenglycol zorgen voor een zacht en gehydrateerd gevoel. Beide ingrediënten zijn in water oplosbaar maar kunnen ook als massagemedium ingezet worden. Kortom, een schitterende aanvulling op het toch al prachtige assortiment van Casmara. De ampullen zijn verpakt in strips met 5 ampullen en kunnen zowel in de salon gebruikt worden, als ook in kuurverband voor de klant thuis. 


Huidverzorgingsproducten
Casmara heeft aansluitende huidverzorgingslijnen ontwikkeld voor het thuis behandelen van de huid. Deze sluiten naadloos aan op de salonbehandelingen. De collectie bestaat uit:

- UrbanProtect
- Purifying
- Antioxidant
- Hydra lifting
- AgeDefense
- Luxury
- Renovating
- Longevity
- Vitalizing
- Lightening
- Shine control

Kennismaken met Casmara

De Casmara maskers zijn eenvoudig aan te brengen met behulp van de instructie films die op youtube staan (https://www.youtube.com/user/beautyinjection2011/videos?query=casmara)

U kunt er ook voor kiezen om een privé training te krijgen. U leert dan om zelf het masker aan te brengen en ervaart dit zelf ook. In dat geval kunt u een model meenemen, of regelen wij een model. De kosten hiervoor zijn € 75,-, inclusief materialen. Voor een gedeelte van Nederland en België, kan deze privé training ook bij u op locatie gegeven worden voor dit bedrag. Informeer naar de mogelijkheden.


 

Voor meer informatie kunt u ook altijd mailen.

Contactformulier Beauty Injection - Casmara
 

Het Spaanse cosmeticahuis Casmara ontwikkelt al vele jaren hoogwaardige producten op het gebied van huidverzorging. De producten worden wereldwijd in inmiddels 44 landen verkocht. Het bedrijf beschikt over een eigen laboratorium, waardoor ze zelf kunnen zorgen voor de productie en distributie van deze hoogwaardige cosmeticalijn. De unieke alginaatmaskers vormen de kern van het assortiment, maar ook bijzondere behandelingen, ampullen en de speciale AddictiO2-lijn worden zeer succesvol door veel salons in Nederland gebruikt. Addicti02 valt onder de bijzondere behandeling. Je kunt dan beter de bodyproducten vermelden.

Voordelen van het werken met de Casmara maskers en behandelingen
Met welk merk u nu ook werkt, Casmara kan voor een enorme upgrading van uw salon zorgen. Het grote voordeel van het werken met deze lijn is dat het met ieder merk gecombineerd kan worden. De resultaten zijn spectaculair en ook voor de klant direct voel- en zichtbaar! Je kunt de producten in kleine aantallen bestellen en dat maakt het gemakkelijk om met Casmara te gaan starten.

Een ander belangrijk voordeel is dat Casmara oplossingen biedt voor ieder huidtype. Van anti-aging tot aan een droge huid, van acne tot een door zon beschadigde huid. Je kunt dus eenvoudig een doelgerichte behandeling of masker vinden voor ieder huidtype.

• Alginaat maskers
De kracht van deze maskers zit in het feit dat ze het hele gezicht bedekken. Doordat de maskers vloeibaar aangebracht worden, kun je ook de gevoelige en moeilijk te bereiken zones rondom de ogen en mond behandelen, iets dat met andere maskers bijna niet mogelijk is. De algen in de maskers zijn 10 keer rijker aan obligo-elementen dan vergelijkbare plantaardige stoffen en de bruine algen bevatten een grote hoeveelheid polysachariden die het vermogen hebben vocht te absorberen. De alginaatmaskers zijn een perfecte aansluiting op een peeling.

• Complete behandelingen
Het assortiment bestaat uit ca. 8 complete luxe behandelingen. De behandelingen bestaan uit een reiniging peeling, ampul, massage serum en een alginaatmasker. De uitgebalanceerde samenstelling van de behandelingen, maakt het mogelijk om diepgaande resultaten te bereiken.

Nature Ampules
Met de ampullenlijn kun je de behandeling nog meer kracht geven. De producten kunnen zowel manueel als via ionthoforese worden aangebracht. Uiteraard zijn de ampullen vrij van minerale oliën. Glycerine en propyleneglycol zorgen voor een zacht en gehydrateerd gevoel. Beide ingrediënten zijn in water oplosbaar maar kunnen ook als massagemedium ingezet worden. Kortom, een schitterende aanvulling op het toch al prachtige assortiment van Casmara. De ampullen zijn verpakt in doosjes met 4 strips a 5 ampullen en kunnen zowel in de salon gebruikt worden, als ook in kuurverband voor de klant thuis. Er is ook een startersset.

• AddictiO2 lijn
Is een krachtige 3 in 1 booster met de nieuwste ontwikkelingen op cometicagebied: Meso, Zuurstof , en DNA. De AddictiO2 behandeling is vooral geschikt voor 40 plussers en vrouwen in de menopauze. Het resultaat is direct na de eerste behandeling te zien. Het verbetert de hydratatie, helderheid, stevigheid, elasticiteit en vermindert de algehele verschijning van rimpels. Behalve het verminderen van de diepte en de lengte van bestaande rimpels, is deze behandeling ook preventief om het verouderingsproces te vertragen. De behandeling duurt een maand en bestaat uit 2 behandelingen in de salon en 2 x 15 dagen gebruik van thuisproducten.