Ceramide Massage Serum+
Voor gezicht en lichaam
Het Ceramide Massage Serum+ is een uniek massagemedium voor zowel het gezicht als lichaam en is rijk aan Ceramide III voor het verzachten, voeden en herstellen van de huid.

Herstelt de lipidelaag, o.a. dankzij Ceramide III , Vit. E, essentiële vetzuren en lavendel.

Hoe werkt het?

Met dit vernieuwde, op Ceramide III en op essentiële olie  gebaseerde massageserum, biedt u zowel uw cliënt als uzelf, tijdens de massage, een optimale ontspanning.


Wat maakt het uniek?

Het Ceramide Massagemedium bevat geen water maar Ceramide III, een zeer kostbaar ingrediënt met waardevolle eigenschappen voor het verzachten, voeden en herstellen van de huid.


Waarom zou ik het willen gebruiken?

Het massageserum is een kalmerend, verzachtend en voedend verzorgingscomplex voor de huid en is ook ideaal na een fruitzuur- of kruidenpeeling of microdermabrasie behandeling.


Belangrijkste voordelen

De essentiële lavendelolie maakt het Ceramide Massagemedium een therapeutische tussenstof voor het optimaliseren van de
behandeling en tegelijkertijd kalmeren c.q. verzachten van de huid. Uitermate geschikt, voor zelfs de meest gevoelige huid.

Gebruiksaanwijzing

Neem één pompje serum in de handpalm en verdeel het over beide handen waarna u ermee kunt masseren. 

Waarschuwing: Uitsluitend voor uitwendig gebruik. Buiten bereik van kinderen houden. Mocht het in de ogen komen dan veelvuldig spoelen met water. Mocht irritatie ontstaan dan direct stoppen en een arts raadplegen. 


Neem vrijblijvend contact op: