Pollogen introduceert een totale aanpak om tekenen van huidveroudering te herstellen

DIVINE™ PRO is een multi-oplossing dat de meest effectieve gezichtsverjonging biedt inclusief meer huidvolume en huidversteviging. Het is een comfortabele behandeling met vrijwel geen pijn en minimale hersteltijd. Een winnende combinatie van klinisch bewezen technologieën: TriFractional™ RF, VoluDerm™ micro-needling, TriPollar® RF en Dynamic Muscle Activation (DMA™). Multi-dimensionale behandelingen werken samen om de diepe dermis, de midden dermis en de opperhuid, van binnenuit te vernieuwen.


Multi-dimensionale synergetische technologieën


TriFractional RF verjongt de buitenste epidermislaag. Deze minimaal invasieve behandeling creëert microwondjes die het natuurlijke genezingsreactiemechanisme van het lichaam activeert. Oude en beschadigde huidcellen worden verwijderd en het lichaam produceert een nieuwe en gezonde huid.

VoluDerm is een volledig op RF gebaseerde penetratie dat uniforme en gecontroleerde kanalen creëert die zich richten op de diepe lederhuid. Deze minimaal invasieve behandeling maakt gebruik van ultrafijne micro-naalden, tijdens het toepassen van RF, waardoor de diepe huidlaag aan volume toeneemt. De micro-naaldjes stimuleren de fibroblasten om op natuurlijke wijze de productie van ECM-componenten te verhogen: hyaluronzuur, collageen en elastine.

TriPollar een niet-invasieve technologie die gebruik maakt van radiofrequente energie om warmte te genereren door de weerstand in de dermis waardoor collageenvezels samentrekken. Dit zorgt voor een onmiddellijk huidverstrakkingseffect. Een verhoogde fibroblastactiviteit resulteert in regeneratie van collageen voor een langdurig effect.


Dynamic Muscle Activation energie stimuleert de SMAS, wat resulteert in het liften en verstevigen van de gezichtsspieren. DMA versnelt lymfe drainage, bloed- en lymfecirculatie, optimaliseert het zuurstofgehalte in de weefsels en hun ontgifting.


Onthult de schoonheid van binnenuit op elke leeftijd

- Dermale volumetoename
- Rimpelvermindering
- Huidvernieuwing
- Huidversteviging
- Verduidelijking contouren
- Gelijkmatiger huidtextuur
- Verstrakking futloze huid

VoluDerm™ & TriPollar+® voor direct en langdurig zichtbare resultaten

Voor

Huidversteviging en rimpelvermindering

Na 1 behandeling

Huidversteviging en rimpelvermindering

 


Neem vrijblijvend contact met ons op