eDermastamp® is de nieuwste innovatie op het gebied van microneedling en uiteraard drager van zowel een ISO als CE certi cering voor medisch goedgekeurd materiaal volgens ISO 13485.

De sterke elektrische motor garandeert een continuïteit van 50 tot 150 prikken per seconde. Zes fi jne precisie micro-naalden van medische kwaliteit roestvrij staal zijn in optimale samenstelling gerangschikt voor optimale invasieve penetratie.

eDermastamp® is een medische toepassing met de mogelijkheid tot transdermale toediening met een uiterst handzaam en compact apparaat voor een e ectieve en e ciënte behandeling. Hiervoor is het apparaat instelbaar van 0,5 tot 1,5mm.

Doel: medische microneedling / transdermale toediening
Toepassingen: acne littekens, striae, brandwonden, rimpels, mesotherapie, neo-collagenesis,

hydratatie van de huid en cel stimulatie.


 

Met de behandelingen  van de eDermastamp profiteren we van het lichaamseigen regeneratieproces doordat de celproliferatie wordt gestimuleerd wat vervolgens resulteert in nieuwe collageenvorming. De epidermis verbetert in dikte, structuur en transparantie. Herhaalde eDermastamp® sessies verbeteren de algehele huid textuur.

De gepatenteerde eDermastamp® naald-tip-beschermer fungeert tegelijkertijd als reservoir voor de infiltratie van de werkstoffen, zoals Dermaroller® CIT-oplossing. Let op dat u hiervoor uitsluitend voor transdermale toediening gecertificeerde producten gebruikt zoals Dermaroller® CIT Oplossing.


Neem vrijblijvend contact op: