freshMinerals™ laat zowel qua ingrediënten, als qua uitstraling, niets te wensen over! Behalve dat het merk zuivere mineralen bevat, heeft het daarnaast nog een aantal hoogwaardige ingrediënten. De antioxidanten in de foundations zorgen voor de eerste bescherming tegen huidveroudering en beschadiging door vrije radicalen. Hierdoor wordt huidveroudering geremd en behoudt de huid haar jeugdige uitstraling. 


Dé nieuwe generatie minerale make-up
De minerale make-upproducten van freshMinerals zijn de meest natuurlijke make-upproducten die je op je huid kunt aanbrengen. De foundations bestaan uit een mix van natuurlijke mineralen en natuurlijke pigmenten. Deze zijn volledig samengesteld zonder overbodige hulpstoffen (‘fillers’) die je bij andere minerale merken nogal eens tegenkomt, zoals o.a. talkpoeder en nylon. De samenstelling is vrij van talk, oliën, wassen, parfums, kleurstoffen, conserveringsmiddelen en andere (petro)chemische of synthetische stoffen die de poriën kunnen verstoppen of de huid kunnen irriteren. De freshMinerals producten laten je huid volledig ademen, zijn waterafstotend en blijven 24 uur puntgaaf zitten. Het elegante design met glanzend paarsrode, spiegelende dekseltjes geeft de producten een internationale allure, volledig passend bij de superieure kwaliteit van het merk!freshMinerals is in alle opzichten ‘the next generation’ in minerale make-up:


• freshMinerals bevat alleen zeer exclusieve en hoogwaardig kwalitatieve ingrediënten, die een upgrading zijn van de bestaande minerale make-upmerken op de markt en die daarmee een stap verder gaan in de tijd.

• De SPF 20-25 in de Foundations van freshMinerals is hoger dan de SPF 15 in de meeste minerale make-up merken. Daarnaast zorgt de vitamine E in de foundations voor een bescherming tegen milieuvervuiling, roken, stress etc.
• De producten zijn waterafstotend en je make-up blijft daardoor de hele dag onberispelijk.
• freshMinerals heeft een zeer uitgebreid assortiment losse poederfoundations, vloeibare foundations en compacte foundations.
• freshMinerals heeft tevens oog- en lippotloden, liquid eyeliners en diverse andere make-upproducten.
• freshMinerals heeft een elegant, zeer eigentijds en chique design met gebruiksvriendelijke verpakkingen.
• Verschillende freshMinerals producten zijn voorzien van een handig spiegeltje en kwastje/sponsje, waardoor de producten ideaal zijn voor op reis!

 

Basis Ingrediënten

Zinc Oxide
Natuurlijk mineraal in poedervorm, wordt toegepast als kleurpigment in cosmetica en als antiseptisch ingrediënt. Het is een natuurlijke zonnefilter die beschermt tegen UV stralen. Het reflecteert zonnestralen van de huid.

 

Iron Oxide
Hieraan danken de freshMinerals producten hun schitterende kleurschakeringen.

 

Mica
Een mineraalcomponent dat UV licht reflecteert van de huid. Zorgt voor glans in producten.

Silica
Silica is het meest voorkomende mineraal in de aardkorst en wordt gewonnen uit zand of quartz. Silica heeft een vochtvasthoudende werking, dat er voor zorgt dat de huid optimaal gehydrateerd blijft. Dit ingrediënt zorgt er voor dat de foundations zo eenvoudig aan te brengen zijn en bovendien zorgt het voor een zijde zacht gevoel op de huid.

 

Dimethicone
De organische samenstelling van dit ingrediënt zorgt er voor dat de huid gehydrateerd wordt en dient daarnaast ook als een natuurlijk conserveringsmiddel.


Boron Nitride
Boron Nitride is een zijdeachtig wit mineraal dat speciaal is toegevoegd om het aanbrengen te verbeteren. Hierdoor kunnen de producten dus regelmatig verdeeld worden en daarnaast zorgt het er voor dat de make-up langer blijft zitten. Boron Nitride werkt absorberend, ontsmettend, bacterieremmend en huidverzorgend. Dit mineraal is toegevoegd aan alle foundations, blushes, eyeshadows en concealers.

 

Bismuth Oxychloride
Wordt voornamelijk gewonnen uit gezuiverd zilver, goud, geraffineerd koper. De gezuiverderde mineralen worden verwerkt totdat het als ingrediënt in cosmetica kan worden gebruikt. Bismuth Oxychloride wordt op veler gebied in de cosmetica industrie toegepast als een glimmend of off-white pigment. Goedgekeurd door FDA (Food & Drug Administration).

Antioxidanten

Antioxidanten zijn de eerste bescherming tegen het verouderen van de huid en de beschadiging door vrije radicalen. Wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat de grootste veroorzaker van ziektes en huidveroudering door oxidanten en/of vrije radicalen komt. De oplopende gevolgen van schade ten gevolge van vrije radicalen uit zich in huid door de natuurlijke vitaliteit, uitstraling en elasticiteit aan te tasten en te verliezen naarmate het veroudert. Antioxidanten zorgen ervoor dat dit proces verminderd wordt en dat uw huid wel haar mooie en natuurlijke uitstraling, vitaliteit en elasticiteit behoudt.
freshMinerals bevat de volgende antioxidanten:

Vitamine A
Vitamine A is een vet-oplosbare vitamine. Ook wordt het vaak gebruikt om kleur toe te voegen in o.a. groenten. Verder normaliseert het de zonbeschadigde huid, maakt de huid gladder en gaat rimpels en pigmentaties tegen. Het zorgt er bovendien voor dat de onderste lagen van de epidermis dikker worden, de elasticiteit van de huid verbetert en stimuleren de aanmaak van haarvaten.

Vitamine C
Belangrijke weefselvormer. Zij voorkomen beschadiging aan de celwand als gevolg van vrije radicalen. Heeft oplichtende eigenschappen.

Vitamine E
Zorgt er o.a. voor dat uw huid haar vitaliteit en vocht niveau behoudt. Zeer belangrijke huidvitamine. Beschermt de celmembraan-lipiden en het DNA in de huid. Vitamine E maakt de huid gladder en biedt bescherming tegen zonbeschadiging. Is de meest aanbevolen vitamine door cardiologen. Dit vanwege zijn anti-oxyderende werking. De vitamine E in freshMinerals zorgt ervoor dat uw huid haar oorspronkelijke vitaliteit behoudt en biedt een hoge bescherming tegen vrije radicalen (milieuvervuilding, stress, rook etc). Ze versterkt bovendien de werking van UVB-zonnefilters. Vitamine E heeft een EPF factor van 80.


Bent u enthousiast geworden over ons merk en wilt u freshMinerals in uw salon gaan verkopen? Neem dan contact met ons op.

Wij sturen u een informatiepakket toe, met daarin alle informatie over de producten, ingrediënten en startorders. Daarna maken wij graag een afspraak met u, om alles mondeling toe te lichten en u de producten te laten zien. Dit kan in uw salon, door een bezoek van één van onze accountmanagers, maar ook in onze showroom. Het voordeel van de laatste is, dat wij u een compleet assortiment van alle kleuren kunnen laten zien.

Wat zijn uw voordelen als depositaire van freshMinerals en klant van Beauty Injection

- Minerale make-up van de hoogste kwaliteit

- Vermelding op de website

- Optimale PR ondersteuning


Neem vrijblijvend contact met ons op!