Maak kennis met de Ice Shaping Angel Pro, Cryolipolyse apparatuur met de nieuwste technologie voor het verwijderen van vet zonder operatie, het corrigeren van de lichaamscontouren en verstevigen van de huid. Deze machine biedt uitzonderlijke resultaten zowel fysiek bij uw clientèle als zakelijk. De tevredenheid zal automatisch tot nieuwe cliënten leiden.


Hoe werkt het?

Tijdens een 30-60 minuten durende behandeling koelt de huid, na eerst opgewarmd te worden, in korte tijd naar ongeveer 8°C wat de temperatuur op ca. 4°C in het onderhuidse vetweefsel brengt, zonder dat het een koud gevoel geeft. Als gevolg van de kou, kristalliseren de vetcellen en worden vervolgens op natuurlijke wijze afgevoerd door het lichaam.


Wat maakt het uniek?

Met de Ice Shaping Angel Pro is het mogelijk om grotere gebieden te behandelen, zonder zware fysieke belasting voor de medewerkers. De intensiteit van ISAP is 2 tot 3x sterker ten opzichte van andere cryolipolyse apparaten. Ook is het mogelijk om meerdere zones in één sessie te behandelen.


Belangrijkste voordelen

Super sterk koelingsysteem voor koeling tot -15°C, behandeling zonder snijden, dus geen risico en een intelligente gebruiksvriendelijke toepassing.


Instructie apparaat

De machine wordt gecontroleerd door een computer, met gegevens die worden ingevoerd door de behandelaar. De bediening- en controle elementen van de machine die zich in de behuizing bevinden (de ingebouwde geïntegreerde microcontroller) houden de werking van de apparatuur voortdurend in de gaten. Het controlesysteem bevat een touch screen, verschillende behandelkoppen, sleutel- en noodstop schakelaar. Het touch screen geeft de werkingsmodus en parameters van het systeem weer.

De aanpassingsparameters voor gebruikers zijn:
• Vacuüm: 0-100kpa continu verstelbaar
• Temperatuur: 5-15 °C continu verstelbaar

Om de veiligheid te waarborgen worden voor de fabricage strikt de internationale normen gerespecteerd en toegepast. De Ice Shaping Angel Pro is vervaardigd en gecontroleerd volgens de algemene veiligheidseisen voor elektrische apparatuur en
heeft uiteraard een geregistreerd CE keurmerk.

Het besturingssysteem is voorzien van een standaard driepennige GB-connector die ervoor zorgt dat uw netwerk veilig geaard is. Het besturingssysteem heeft precisie onderdelen welke alleen door onze eigen technische dienst verwijderd mogen worden.

In de behuizing bevinden zich het koel-, stroom- en besturingssysteem, geïntegreerde schakeling, enz.

De machine is zeer gebruiksvriendelijk, beschikt over een voorgeprogrammeerd programma maar ook een manueel instelbaar programma. De voertaal in de machine is naar wens in het Engels of in het Nederlands.

Waar kan het systeem voor worden ingezet?

Bodyshaping: 

 • Billen
 • Buik
 • Hermodellering van de romp/het taillegebied
Afslanken:
 • Verminderen van cellulitis
 • Verminderen van vet
 • Verbeteren van de huid stevigheid
Contra indicaties:
 • Hartaandoeningen/na bypass operatie
 • Zwangerschap 
 • Hypertensie
 • Slechte weerstand
 • Elke vorm van kanker (afgelopen 5 jaar) 


Onderhoud en reparatie

Beauty Injection beschikt over een eigen technische dienst en reparatie mag uitsluitend door onze eigen monteur worden uitgevoerd.

De machine kan, naar wens, geleverd worden met uw eigen bedrijfslogo.

Neem vrijblijvend contact op: