Rimpeltjes en lijntjes? Of gegarandeerd een jongere huid?

Je zult het je misschien niet realiseren, maar de kans is groot dat je Joe (Joseph A. Lewis) al heel goed kent, zelfs als je hem nog nooit ontmoet hebt! Kijk maar in je badkamer of handtas. Als er een product staat met alpha-hydroxy acid (AHA), Idebenone of Botanical Complex™, dan wil je blijkbaar het beste voor je huid en vertrouw je zonder het te weten al op Lewis’ expertise. Lewis onderzocht en introduceerde deze ingrediënten voor enkele van de meest innovatieve anti-aging producten in de industrie. Hij is in de beauty industrie niet alleen een gerespecteerd wetenschapper, maar hij is vooral een pionier op het gebied van cosmeceuticals.

Ontdek de wetenschap van huidtransformatie

PRIORI® is wereldwijd leider op het gebied van innovatieve gepatenteerde anti-aging technologieën, die uitsluitend aan professionals geleverd worden. Deze technologieën zijn dus via geen enkel ander professioneel huidverzorgingsmerk te verkrijgen en bieden de schoonheidsspecialiste hierdoor dan ook de mogelijkheid om unieke anti-aging behandelingen aan te bieden. Deze gaan veel verder dan de traditionele anti-aging merken. 


PRIORI® komt van het Latijnse woord “a priori” en betekent “van oorzaak tot effect”. De naam beschrijft precies onze theorie voor de juiste behandeling tegen huidveroudering. Door de oorzaak aan te pakken kun je immers een veel beter resultaat behalen. Dat is dan ook precies de reden waarom PRIORI® ónze PRIORITEIT is als het op huidverbetering aankomt. delivering the best effect. This is why PRIORI® should be your PRIORITY when it comes to skincare therapy.Eenvoudig adviesprogramma voor alle huidtypen

PRIORI® behandelt de belangrijkste huidaandoeningen in vijf eenvoudige , korte huidverzorging programma’s: Acne, Zonschade, Huidveroudering, Gevoelige of Droge huid. De producten zijn ontworpen om de huid een boost te geven en zijn geschikt voor alle huidtypes. De professionele behandelingen zijn zeer effectief en ontworpen om de resultaten van de thuisverzorging te maximaliseren. Door het thuisgebruik van de producten worden de resultaten versneld en vormen een cruciale basis voor de algemene gezondheid van de huid. PRIORI producten voor thuisverzorging zijn ontworpen om de huid te verbeteren te onderhouden en de resultaten tussen de professionele behandelingen te optimaliseren. Dit wordt bereikt door middel van gepatenteerde ingrediënten, waaronder hoogwaardige gepatenteerde technologieën, zoals de Advanced AHA (biologische antioxidanten ) en Idebenone Complex (biotechnologische antioxidanten).


Contactformulier