Nieuws

Lees hier het laatste nieuws van alle merken van Beauty Injection. Wil je op de hoogte blijven van alle aanbiedingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven?
Schrijf je dan hieronder in


Nieuwe GeneO+ gels Neo Revive E & Neo Bright E

In de nieuwe samengestelde gels heeft Pollogen de nieuwe Europese vereisten een stap verder gevolgd om maximale veiligheid en comfort te garanderen, aangezien het MIT (methylisothiazolinone) -bestanddeel volledig is verwijderd. Het is nu veiliger voor gebruik met minimale risico's van allergische voorvallen en bijwerkingen. Het MIT-ingrediënt werd vervangen door Phenoxythanol, een veiliger alternatief dat algemeen wordt gebruikt en wordt erkend in cosmetica over de hele wereld. Afgezien van de fixerende en conserverende eigenschappen, biedt Phenoxyethanol antimicrobiële eigenschappen tegen gist, schimmels en bacteriën.

Bovendien heeft Pollogen een wereldwijd opkomende resolutie aangenomen om het gebruik van propyleenglycol te verminderen, wat momenteel een formule is die voldoet aan de hoogste normen van kwaliteit en veiligheid tijdens en na de behandeling. Daarom werd de propyleenglycol volledig vervangen door butyleenglycol. Butyleenglycol is bekend om het verbeteren van de algehele effectiviteit van het product en helpt bij de absorptie van actieve ingrediënten, vocht aantrekken en hydratatie toevoegen aan huidcellen.

De originele Neo-Revive en Neo-Bright formules blijven beschikbaar voor aankoop op markten buiten de EU. De Neo-Revive E en Neo-Bright E zijn ook beschikbaar voor markten buiten de EU, afhankelijk van naleving van de regelgeving op de relevante markt.